Hvad er EN KAKAOCEREMONI?

Helt ærligt, så er det så godt som umuligt at sige noget generelt om hvad en kakaoceremoni er. De seneste år er det eksploderet med nye former for arrangementer hvor Kakao indgår, og der kommer hele tiden nye til. 

Derfor fortæller jeg her om de tanker og intentioner der ligger bag mine egne ceremonier, og lidt om hvad der sker i løbet af sådan en ceremoni.

 

HVORFOR KAKAO- CEREMONi?

Kakao er en fantastisk intelligent plantemedicin, og jeg ønsker inderligt at du skal komme til at opleve hendes fulde potentiale. Derfor skaber jeg rum der faciliterer at du kan opnå en dybere kontakt til hende, og få glæde af hendes gaver. Da Kakao er en blid planteånd, man må "gå hende i møde" for at modtage hendes “medicin”, ved at stilne ens sind og gøre sig åben og modtagelig.

Intentionen for mine ceremonier er healing. For mig betyder healing at blive hel igen, at komme tættere på den du i sandheden er.
I bund og grund er der intet galt med os, din essens er ren kærlighed. Det har vi bare glemt. Kakao hjælper os til at komme i kontakt med den sandhed. Det gør hun både ved at åbne dit hjerte for at vise dig den kærlighed du besidder, og ved at gøre dig opmærksom på dine blokeringer. Blokeringer er der hvor energien ikke flyder frit. Det kan fx være begrænsende overbevisninger, eller følelser der er blevet ignoreret eller undertrykt. Jo mere vi kan slippe disse blokeringer, jo mere kan vi komme til at udleve vores fulde potentiale her i livet.  

Kakao hjælper os ved at sætte flow i energierne, hvilket manifesteres rent fysisk ved at øget blodcirkulation. Energetisk betyder det at der kan komme ekstra energi til dine blokeringer, for at hjælpe dig med at slippe dem, og derfor kan en kakaoceremoni være en stærk rejse ind i følelserne. Alle følelser kan opstå, og alle følelser er velkomne. Man kan opleve alt fra vrede, frustration, sorg og tårer, kedsomhed, you name it... til en åbning ind i glæde med latter, og ubetinget kærlighed og medfølelse. Alt imens Kakao med sin kærlige energi, omsvøber dig og holder dig trygt i din process. 

Ofte sker der også det at du får mere klarhed i sit liv. At du bliver mindet om hvad der er vigtigt for DIG her i livet, får indsigter og inspiration, og en følelse af parathed til at tage nye skridt til at genoprette balancen i dit liv. 


HVEM KAN FÅ GLÆDE AF EN KAKAO-
CEREMONI?

Enhver der er villig til at være åben for oplevelsen, kan få glæde af en kakaoceremoni. Det kræver ingen er erfaring med noget som helst overhovedet - hverken meditation, selvudvikling eller plantemedicin.

Jeg har oplevet nogle få gange at der er kommet personer til mine ceremonier som forholdte sig enormt skeptisk. Desværre spændte deres skepsis ben for at de kunne få noget ud af ceremonien, da de valgte ikke at forholde sig åbne åbne og modtagelige for oplevelsen.


HVordan FOREGÅR Det?

De ceremonier jeg afholder er opbygget på en måde for at skabe det bedste mulige udgangspunkt for din kontakt med Kakao.  
Jeg guider meditation og afspænding for at dit nervesystem kan falde til ro. Mange af os går rundt med vildt overstimulerede nervesystemer, men det er først når nervesystemet er i ro, at vi kan komme i dybere kontakt med vores essens og at healing bliver mulig. Når vi er rolige bliver kontakten med kakaoen tydeligere, og vi kan bedre modtage hendes beskeder. 
Til start og slut i ceremonien er der sharing; vi deler med hinanden fra hjertet. En smuk, og for nogen ret ny, øvelse. Igennem sharing går vi fra at være en gruppe fremmede samlet i et rum, til at have og forståelse og indføling med hinanden. Vi bliver ofte overrasket over hvor meget vi egentlig har tilfælles i vores følelser og måder at tænke på, og kan spejle os i hinandens oplevelser og visdom. 
Hoveddelen af ceremonien er det jeg kalder for selve "rejsen". Her skal du
kun skal forholde dig til dig selv, og din oplevelse med kakaoen. Her kan du ligge ned og slappe helt af, og lade kakaoen tage dig med på rejse. Her kan du stille spørgsmål til Kakao, bede hende vise dig ting, hjælpe dig med at heale.. eller blot flyde med hende og se hvad der sker. Oftest understøtter jeg rejsen med lidt musik og lyd, talte ord og stilhed. 


Mit kærlige møde med Kakao Gudinden

Min rejse med Kakao Gudinden var en særdeles berigende, og inspirerende oplevelse uden sammenligning. I et helligt rum med de bedste intentioner, skabt af Christina, oplevede jeg Kakao for første gang. Jeg mærkede med et kvantespring, hvilken feminin kraft, som Kakao bringer. I en tilstand af sand lykke og glæde, sad jeg med smilebåndet helt op til ørene, af taknemmelighed. Jeg følte mig let, nærmest vægtløs, alle celler i min krop dansede af eufori. Det var tydeligt at kakao viste mig, at jeg i sandheden også er en gudinde, hun viste mig hvordan det føles autentisk. Jeg følte mig yderst kreativ - med lyst til at danse, synge spille musik, udtrykke min kvindelighed, og mærke mig selv på nye måder, sensuelt og med intimitet. Jeg fik ret mange budskaber og indsigter under ceremonien, i forhold til mit liv, både personligt, professionelt og åndeligt. Gudinden bragte mig, en dyb forbindelse til jorden. Jeg følte mig ekstremt jordbunden, tilstede i nuet, med en levende tilstedeværelse. Kakao fortalte mig, at det er vigtigt jeg tilbringer mere tid sammen med hende for, at integrere hendes visdom, det er hermed modtaget i fuld kærlighed og den dybeste respekt. Kakao er en sand gave fra guderne, og hun kommer for at åbne vores hjerte til alt som er, med fokus på fuld kærlighed. Kakao hjælper mig med at åbne mit hjerte mere og mere, til fuld modtagelse.

Christina som faciliterede ceremonien, er yderst nærværende og tilstede. Hun skabte et trygt rum for os alle. Det var tydeligt at mærke, Christinas dybe kærlighed og respekt, både for hendes eget arbejde og for Kakao. Christina er passioneret og dedikeret til det hun laver, og det mærkes tydeligt i hendes nærvær.

TAK for dig Christina - TAK Kakao for det hjertevarme møde!
— Kamillie

Der er ikke noget man skal til kakaoceremoni. Man kan ikke gøre det rigtigt eller forkert...
Du skal bare komme lige som du er, med alle dine tanker, følelser og hvad der ellers rører sig i dig.
 ♡