Hvad er EN KAKAOCEREMONI?

En Kakaoceremoni er indtaget af Kakao, som sacramente i et intentionelt space.
- Og hvad betyder det så?

Det betyder at jeg ærer Kakaoen som noget særligt, og behandler den med respekt. Jeg åbner et space der fordrer en stærk forbindelse med Kakaoånden, så vi kan modtage de gaver hun har til os. 

Helt ærligt, så er det så godt som umuligt at sige noget generelt om hvad en kakaoceremoni er. Det seneste år er det eksploderet med nye former for arrangementer hvor Kakao indgår, og der kommer hele tiden nye til. 

Derfor fortæller jeg her om de tanker og intentioner der ligger bag mine egne ceremonier, og lidt om hvad der sker i løbet af sådan en ceremoni.

 

HVORFOR KAKAO- CEREMONi?

Kakao er en fantastisk intelligent plantemedicin, og jeg ønsker inderligt at du skal komme til at opleve hendes fulde potentiale. Derfor skaber jeg rum der faciliterer at du kan opnå en dybere kontakt til hende og få glæde af hendes gaver. Da Kakao ikke er en pushy plantemedicin, man må "gå hende i møde" for at modtage hendes hjælp, ved at stilne ens sind og gøre sig åben og modtagelig.

Intentionen for mine ceremonier er healing. For mig betyder healing at blive hel igen, at komme tættere på den du i sandheden er.
I bund og grund er der intet galt med os, din essens er ren kærlighed. Det har vi bare glemt. Kakao hjælper os til at komme i kontakt med den sandhed. Det gør hun både ved at åbne dit hjerte for at vise dig den kærlighed du besidder, og ved at gøre dig opmærksom på dine blokeringer. Blokeringer er der hvor energien ikke flyder frit. Det kan fx være begrænsende overbevisninger, eller følelser der er blevet ignoreret eller undertrykt. Jo mere vi kan slippe disse blokeringer, jo mere kan vi komme til at udleve vores fulde potentiale her i livet.  

Kakao hjælper os ved at sætte flow i energierne, hvilket manifesteres rent fysisk ved at øget blodcirkulation. Energetisk betyder det at der kan komme ekstra energi til dine blokeringer, for at hjælpe dig med at slippe dem, og derfor kan en kakaoceremoni være en stærk rejse ind i følelserne. Alle følelser kan opstå, og alle følelser er velkomne. Man kan opleve alt fra vrede, frustration, sorg og tårer, kedsomhed, you name it... til en åbning ind i glæde med latter, og ubetinget kærlighed og medfølelse. Alt imens Kakao med sin kærlige energi, omsvøber dig og holder dig trygt i din process. 

Ofte sker der også det at du får mere klarhed i sit liv. At du bliver mindet om hvad der er vigtigt for DIG her i livet, får indsigter og inspiration, og en følelse af parathed til at tage nye skridt til at genoprette balancen i dit liv. 


HVEM KAN FÅ GLÆDE AF EN KAKAO-
CEREMONI?

Enhver der er villig til at være åben for oplevelsen, kan få glæde af en kakaoceremoni. Det kræver ingen er erfaring med noget som helst overhovedet - hverken meditation, selvudvikling eller plantemedicin.

Jeg har oplevet nogle få gange at der er kommet personer til mine ceremonier som forholdte sig enormt skeptisk. Desværre spændte deres skepsis ben for at de kunne få noget ud af ceremonien, da de valgte ikke at forholde sig åbne åbne og modtagelige for oplevelsen.


HVordan FOREGÅR Det?

De ceremonier jeg afholder er opbygget på en måde for at skabe det bedste mulige udgangspunkt for din kontakt med Kakao.  
Jeg guider meditation og afspænding for at dit nervesystem kan falde til ro. Mange af os går rundt med vildt overstimulerede nervesystemer, men det er først når nervesystemet er i ro, at vi kan komme i dybere kontakt med vores essens og at healing bliver mulig. Når vi er rolige bliver kontakten med kakaoen tydeligere, og vi kan bedre modtage hendes beskeder. 
Til start og slut i ceremonien er der sharing; vi deler med hinanden fra hjertet. En smuk, og for nogen ret ny, øvelse. Igennem sharing går vi fra at være en gruppe fremmede samlet i et rum, til at have og forståelse og indføling med hinanden. Vi bliver ofte overrasket over hvor meget vi egentlig har tilfælles i vores følelser og måder at tænke på, og kan spejle os i hinandens oplevelser og visdom. 
Hoveddelen af ceremonien er det jeg kalder for selve "rejsen". Her skal du
kun skal forholde dig til dig selv, og din oplevelse med kakaoen. Her kan du ligge ned og slappe helt af, og lade kakaoen tage dig med på rejse. Her kan du stille spørgsmål til Kakao, bede hende vise dig ting, hjælpe dig med at heale.. eller blot flyde med hende og se hvad der sker. Oftest understøtter jeg rejsen med lidt musik og lyd, talte ord og stilhed. 


Der er ikke noget man skal til kakaoceremoni. Man kan ikke gøre det rigtigt eller forkert...
Du skal bare komme lige som du er, med alle dine tanker, følelser og hvad der ellers rører sig i dig.
 ♡