Om mig, Christina

Foto: Constanze Neubert

Foto: Constanze Neubert


JEG ELSKER KAKAO!
Jeg elsker alt ved Kakao.. dens fysiske aspekter; dens smag, duften, konsistensen, jeg bliver endda glad af at se på den!
Og ligesom med en rigtig god ven, så jo bedre jeg lærer Kakao at kende, jo mere elsker jeg den.

Siden mit første møde med Kakao i 2013, har jeg været forelsket i hende. Min fascination er ikke blevet mindre og min kærlighed er kun vokset.
 

MiT MØDE MED kakao

Min rejse med Kakao begyndte i 2013, da “Kakaoshamanen fra Atitlan”, Keith Wilson, kom til Danmark og afholdte en række ceremonier. Jeg havde allerede hørt lidt om kakaoceremonier fra en kvinde jeg mødte i en Ayahuasca ceremoni, men jeg var skeptisk overfor om Kakao overhovedet ville have nogen effekt på mig, især fordi jeg ikke var øvet i at meditere. Da jeg så fik chancen for at deltage i en ceremoni med Keith var jeg alligevel nysgerrig efter at prøve det.
I starten af ceremonien fortalte Keith om kakaoen og især om sin egen “rejse” med den/hende; hvordan han var kommet i kontakt med Kakaoånden og hvordan hans eget arbejde med kakaoen begyndte og siden har udviklet sig. Han præsenterede mig for et helt nyt paradigme, og en måde at arbejde med healing på, der på én gang helt ny for mig og på samme tid vakte stærk genklang dybt inde i mig. I ceremonierne åbnede kakaoen døre i min bevidsthed på helt nye måder, der på én gang var blide og kærlige, og samtidig kraftige og transformerende. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at jeg skulle noget med Kakao, og det stod mig klart at jeg ville tage til Guatemala for at gå i lære hos kakaoen og Keith. Lige så snart Keith var tilbage fra Europa, tog jeg til Guatemala for at studere med ham og kakaoen, og for at gå dybere i min egen healing. Jeg var 8 måneder i Guatemala hos Keith over to omgange, hvor jeg gik dybere i mine studier af Kakao, og lærte hvad jeg kunne af Keith og hvordan han arbejdede med den. 
I januar 2015 afholdte jeg min første kakaoceremoni i Indien, og har sidenhen faciliteret og co-faciliteret ceremonier i Guatemala, Island, USA, Italien og i Danmark.
Udover Guatemala, har jeg rejst i Colombia, Ecuador og Peru for at lære alt hvad jeg kunne om Kakao, og for at finde frem til ny Kakao til mine ceremonier. Det er min mission at finde de bedste typer Kakao til ceremoni. Jeg er en kakaonørd på en opdagelsesrejse der kun lige er begyndt!
 

Kakaoen og jeg i Colombia ♡

Kakaoen og jeg i Colombia ♡

KAKAO VISION

Jeg mærker at tiden er inde til at vi mennesker vågner op og kommer ud af vores trance, og ser os omkring. Ser hvad det er vi gør ved naturen og hinanden. Vi har glemt at vi ikke er adskilt fra naturen, at vi er fuldstændige afhængige af naturen, og at vi er naturen selv. Vi har glemt at vi ikke er adskilt fra hinanden, at vi alle er beslægtede og at vi skal tage os af hinanden, hjælpe hvor vi kan. Vi bilder os ind at dyrene ikke har bevidsthed, intelligens og følelser, og behandler dem som objekter. Vi er kollektivt kommet så langt ude af harmoni med os selv, hinanden og Jorden, at mange af os ikke længere kan holde det ud. 
Det er tid til at vi åbner vores bevidsthed og siger ja til evolution, og planterne og plantemedicin står klar til at hjælpe os.
Jeg har den største respekt og taknemmelighed for medicinplanter, fordi jeg forstår hvilken kraft de besidder, og hvor meget healing, læring og information vi kan modtage via disse planter, og Kakao er en af dem. 


Intentionen med LovebyGaia.com er at dele viden, og udbrede forståelse og respekt for Kakao. 
Hvis du har nogen spørgsmål eller savner noget information på denne side, så send mig en besked!

I kærlighed, 
Christina ♡