Back to All Events

Sacred Ceremonial Cacao Healing Concert

  • Be Moved 2 Suomisvej Frederiksberg, 1927 Denmark (map)

Denne søndag eftermiddag og aften inviterer vi Jer alle til en stund med fordybelse, ceremoni og levende musik, hvor vi vil lade Brasiliens regnskovs magiske energi fylde rummet, sammen med den smukke Ceremonielle Kakao.

Netop i denne tid hvor stærke kræfter forsøger at ødelægge Vores smukke natur, føler Vi et stærkt behov for at sprede noget af al den smukke visdom ud, som de indfødte fra Amazonas regnskov har levet og båret i årtusinder.

Det siges at Amazonas indfødte stammefolk har en sang for alt, og det er ganske rigtigt. Denne aften vil Brasilianske Txana Bane (Huni Kuin), Txai Fernando (Huni Kuin/Yawanawa), og danske Michael Beck fylde rummet med sang, guitar, trommer, fløjte og andre forførende instrumenter i skøn forening. Det bliver en aften hvor Vi sammen i fordybelse og kærlighed vil heale os selv, hinanden og sammen synge og bede for Verdens natur, som netop nu har brug for al Vores støtte og manifesterende healende kraft.

Der vil undervejs blive tilbudt rapé, en ceremoniel tobak lavet af indfødte fra Amazonas regnskov, som med sin healende egenskaber også vil støtte os i vores indre arbejde.

☕ Kakao
Kakao er en smuk, blid og feminin plantemedicin, der er blev brugt ceremonielt i flere årtusinder i Central- og Sydamerika.
Kakao udvider vores bevidsthed, åbner vores hjerter og forbinder os med vores sande jeg. Hun hjælper os til at slippe det der holder os tilbage fra at manifestere vores fulde potentiale.
Du kan læse mere om ceremoniel Kakao her: https://www.lovebygaia.com/hvad-er-ceremoniel-kakao/

Kakaoen vil blive tilberedt, serveret og præsenteret af Kakaoenglen Christina Sophia, som har arbejdet med Ceremoniel Kakao siden 2013.
Hun nærer en stor kærlighed til kakaoånden, og arbejder for at udbrede dens visdom, lys og healing. Hun vejleder og underviser om Kakao, og sælger også den Ceremonielle Kakao til de der ønsker at udforske den på egen hånd.
www.lovebygaia.com
www.facebook.com/LovebyGaia

Praktisk:
Kom gerne i løstsiddende afslappet tøj, og medbring vandflaske.
Kakao har klart den bedste virkning, hvis din mave ikke er fuld, så vent med aftensmaden til bagefter.
Spis evt. lidt frugt inden du/I kommer.
Obs. Hvis du er gravid, tager anti-depressiv eller anti-psykotisk medicin og gerne vil deltage, bedes du/i kontakte os inden.

Pris: 350,00 kr. Der betales kontant i døren.

Af hensyn til tilberedningen af Kakao'en er din tilmelding bindende, og foregår ved at sende en mail til:

info@joymagic.dk

OBS! din deltagelse er først sikret når du har tilmeldt dig på mail.

Hvis du ønsker at vide mere om arrangementet kan du
Kontakte Michael Beck på tlf. 22 17 04 74.

Vi glæder os til at se jer ♥

PS : I dagene samme weekend fredag og lørdag den 22 og 23 februar, er der mulighed for yderligere ceremoniel fordybelse.
For mere information om det : Ring til Michael på tlf. 22170474